Auto SH Mureș – despre contractul de vânzare – cumpărare

Read Time:1 Minute, 45 Second

Dacă tot procesul de verificare auto SH Mureș a decurs așa cum trebuie și nu au fost găsite defecte decât probleme minore care pot să fie rezolvate ușor și cu o cheltuială minimă atunci înseamnă că vânzarea poate avea loc. Pentru ca tranzacția să se desfășoare în condiții optime și mai ales legale, trebuie să se încheie un contract de vânzare – cumpărare între tine și vânzător. Acesta este foarte important și trebuie să acorzi atenție la o serie de aspecte importante.

Aspecte pe care trebuie să le știi despre contractul de vânzare – cumpărare

Contractul de vânzare cumpărare auto SH Mureș trebuie să fie verificat foarte bine înainte de a-ți pune semnătura pe acesta. Poate că vânzătorul este de bună credință dar în acest contract trebuie să se regăsească toate elementele importante. Trebuie să te asiguri că persoana care vinde mașina are toate taxele și impozitele achitate la zi iar contractul să fie întocmit în cinci exemplare.

auto SH Mureș

Exemplarul original din contract rămâne la persoana care cumpără mașina, un alt exemplar certificat rămâne în arhiva organului fiscal local, un alt exemplar rămâne la persoana care vinde mașina, un exemplar certificat se depune la organul fiscal local unde îşi are domiciliul fiscal persoana care cumpără maşina iar ultimul exemplar certificat, pe care se înscrie şi de către organul fiscal de la domiciliul cumpărătorului numărul de înregistrare din Registrul de evidenţă a mijloacelor de transport supuse înmatriculării/înregistrării, se depune la Serviciul Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Nu plăti mașina până când nu te asiguri că vânzătorul nu a depus contractele în original și copie la Direcțiile de Taxe și Impozite.

Cumpără auto SH Mureș în condiții bune de la Auto Dan

Contractul de vânzare- cumpărare este doar una dintre formalitățile care trebuie îndeplinite pentru a putea achiziționa auto SH Mureș. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea să găsești foarte multe modele de mașini second hand atent verificate din care poți să alegi iar dacă vei alege această platformă online atunci te vei putea bucura de tranzacții sigure și cu toate formalitățile legale îndeplinite.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Deppo.ro – soluția pentru baia visurilor tale
Next post Geci piele naturală – cum să le întreții?