Baterii baie negre – o schimbare surprinzătoare şi elegantă

Read Time:1 Minute, 46 Second

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta în baia ta acele baterii baie de culoare neagră pe care le tot vezi în diverse proiecte de amenajări interioare? Designerii optează pentru acest tip de baterii negre din ce în ce mai mult pentru a sublinia calităţile stilului de amenajări pentru care optează, minimalist, clasic, industrial sau industrial chic.

Baterii baie negre o soluţie elegantă pentru orice spaţiu

Nu spunem că cromul este o alegere anostă dar prin natura lui nu poate oferi aceeaşi originalitate aşa cum se întâmplă în cazul alegerii unei baterii baie negre. Culoarea neagră poate să creeze contraste de efect, mai ales dacă nuanţele principale din baie sunt albul sau tonurile de alb. Pentru un efect şi mai plăcut recomandăm să amplasezi şi câteva plante care se comportă foarte bine în condiţii de umezeală. Un lavoar alb şi o baterie neagră este o combinaţie surprinzătoare care îţi va oferi schimbarea de care ai nevoie. Desigur, dacă alegi lavoare şi baterii baie negre atunci vei putea crea un spaţiu cu o atmosferă sobră, misterioasă dar şi elegantă.

Alt articol de blog : Scule şi unelte pentru bricolaj esenţiale pentru orice reparaţii în casă

baterii baie

Dacă îţi surâde ideea de schimbare, atunci numai prin simplul fapt de a alege baterii baie negre vei putea să schimbi total aspectul întregului spaţiu. Dacă faci această alegere atunci nu trebuie să te îngrijorezi deoarece bateriile negre sunt foarte uşor de întreţinut. Este recomandat să ştergi bateria cu o lavetă sau o cârpă moale şi este exclus să foloseşti soluţii abrazive sau corozive pentru a nu deteriora finisajul.

Alege de la ProEra modelul preferat la cel mai bun preţ

Negrul este o nuanţă care lasă impresia unui spaţiu amenajat cu bun gust iar proprietarul este unul care pune accent pe calitate. Aceste baterii negre lasă o impresie plăcută şi sunt deosebite, aşadar, merită să faci o astfel de schimbare. Vei putea găsi numeroase modele de baterii baie negre accesând website-ul www.pro-era.ro la cele mai bune preţuri de pe piaţă şi de o calitate foarte bună.

Următorul articol de blog : Încălțăminte damă Deppo pentru confortul picioarelor tale

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Încălțăminte damă Deppo pentru confortul picioarelor tale
Next post Bideuri – la ce folosesc aceste obiecte sanitare esenţiale pentru igienă?