Brăţări pentru femei – pe ce mână se poartă?

Read Time:1 Minute, 56 Second

Orice femeie stilată trebuie să ştie cum se poartă corect orice tip de accesoriu, în special modelele de brăţări pentru femei pe care le achiziţionează aproape tot timpul. Mai ales dacă îţi doreşti să fii catalogată drept o femeie care este îndrăzneaţă şi ştie cum să se pună în valoare este important să ştii câteva secrete despre aceste accesorii atât de esenţiale.

Cum porţi brăţări pentru femei în mod corect?

În general, o brăţară se poartă pe încheietura care te face să te simţi cel mai confortabil. Ai deplină libertate de alegere în funcţie de preferinţele tale. Însă, în anumite situaţii se impun nişte reguli de care trebuie să ţii cont pentru ca vestimentaţia ta să arate elegantă şi îngrijită.

Alt articol de blog : Firme DDD profesioniste pentru o studenţie fără griji

brăţări pentru femei

Pe vremuri, se considera că accesoriile argintii trebuie să fie purtate pe mâna dreaptă deoarece sunt mai uşor de remarcat în acest mod. De asemenea, trebuie să te asiguri că mânecile bluzei nu sunt foarte lungi pentru a nu acoperi brăţara. Acest aspect este adeseori neglijat mai ales în momentul în care porţi un model finuţ. Un model de brăţări pentru femei subţire cel mai bine se potriveşte la bluze cu mânecă trei sferturi sau slim.

Atunci când porţi brăţări este important să respecţi regula nescrisă a echilibrului pentru a evita să creezi un look încărcat. Tendinţele actuale spun că este în regulă să porţi mai multe brăţări pentru femei pe o singură mână însă trebuie să te asiguri că fac parte din acelaşi stil.

De asemenea, dacă doreşti să asortezi ceasul cu brăţara, dacă te afli într-un mediu formal, este indicat ca pe mâna stângă să porţi ceasul iar pe cea dreaptă o brăţară elegantă din argint. Într-o atmosferă relaxată, dacă ceasul este simplu, atunci poţi purta cu lejeritate şi brăţara pe aceeaşi mână.

Alege din colecţiile de la Amunis modelul care te pune în valoare cel mai bine

Dacă ai nevoie să îţi completezi colecţia de brăţări pentru femei şi să te asiguri că se potrivesc indiferent de context, te aşteptăm să descoperi modelele din magazinul online www.amunis.ro Aici vei putea găsi modele simple sau de lux care să te pună în valoare cel mai bine.  

Următorul articol de blog : Încălțăminte de damă – cele mai frumoase modele

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Încălțăminte de damă – cele mai frumoase modele
Next post Covoraşe auto premium din piele, o soluţie elegantă