Căciula din blană – cum să o porți cu alte accesorii din blană?

Read Time:1 Minute, 33 Second

Nici nu ne putem imagina cum ar putea arăta moda iernii fără accesorii călduroase precum căciula din blană, mănuși, gulere, etole sau fulare. Blana este un material previzibil pentru sezonul rece și poate să fie încorporată în foarte multe ținute deoarece nu impune restricții de stil sau de vârstă.

De-a lungul timpului atât hainele din blană cât și accesoriile din blană au rămas constante iar vremurile moderne chiar au reinventat căciulile din blană.

Cum poate fi purtată căciula de blană?

Căciula din blană poate să fie adaptată și reinventată în funcție de stilul personal și vei putea să găsești combinații de efect care să nu treacă neobservate. Datorită culturii rusești căciula din blană a fost în nenumărate rânduri asociată cu femeile stylish, adepte ale unor stiluri vestimentare opulente. Dacă îți dorești și tu un look extravagant, atunci căciula din blană naturală este un must have în garderoba ta.

căciula din blană

Acest accesoriu poate să fie purtat cu succes nu numai alături de haine din blană naturală ci și împreună cu paltoane, cizme peste genunchi sau chiar cu haine din piele. Căciula din blană îți va oferi oportunitatea de a experimenta și de a adăuga ținutelor tale o notă distinctă prin care să te faci remarcată cu ușurință.

Un accesoriu extravagant care te va scoate din anonimat

Căciula de blană este accesoriul extravagant al sezonului rece și poate să îți condimenteze întreaga garderobă. Alege modele care să fie în ton cu stilul tău și vei putea să te bucuri de un accesoriu care nu va putea fi egalat de nici un alt accesoriu din garderoba de iarnă.

La Iris Boutique vei putea găsi o colecție impresionantă de căciuli din blană naturală pe care le poți asorta cu ușurință atât la haine din blană elegante. Cu ajutorul acestora vei putea obține un look unic care te va ajuta să ieși în evidență.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fuste damă trei sferturi – când și cum le porți?
Next post Liu Jo, un brand pentru femeile cu clasă