găzduire web

Găzduire web – ce ar trebui să ai în vedere?

Read Time:1 Minute, 44 Second

Primul pas pentru a începe o afacere este să-ți faci un site și să cauți o firmă potrivită pentru găzduire web. Poți găsi mai multe firme care vor fi pregătite să-ți ofere astfel de servicii. De asemenea, sfaturile și consultanță în domeniul IT sunt cele care vor prima pentru tine. WebTeam este o echipă dedicată gata să-ți găzduiască site-ul la un preț accesibil. Găzduirea web este de calitate premium, iar resursele sunt complete și garantate. Nu ai parte doar de hostare cloud la sume avantajoase, ci vei beneficia și de protecție firewall și DDOS.  

În funcție de cerințele la care se raportează site-ul tău, poți opta pentru un abonament potrivit. De exemplu, primul nivel este reprezentat de pachetul Starter sau de cel Mediu. Abonamentul de față este dedicat site-urilor uzuale. Dacă ai un site care trebuie să suporte mai multe date pentru randarea paginilor, atunci îți poți îndrepta atenția către pachetul avansat. 

Alt advertorial : Ce Tip De Îmbrăcăminte Damă Să Iei Cu Tine Pentru Un Weekend La Munte?

găzduire web

Beneficiile pachetelor pentru găzduire web

Indiferent de abonamentul pentru care optezi, trebuie să știi că site-ul tău va avea o viteză optimă de încărcare și o bună poziționare în motoarele de căutare. 

Pachetul de tip Starter pornește de la un cost de 2 euro pe lună. Este recomandat cu precădere pentru site-urile cu trafic mic sau mediu. Certificatul SSL este inclus, cât și back-up-ul zilnic pentru date, dar prezintă și 10 GB spațiu pentru hostare SSD. Abonamentul Mediu este potrivit pentru blog-uri sau site-uri de prezentare. Spre deosebire de cel Starter, aici ai parte de 10 domenii găzduite și 20 GB spațiu pentru găzduirea SSD, iar prețul este de aproximativ 3.50 euro lunar. Oferta de tip Avansat este ideală pentru magazinele online. Un astfel de abonament, permite găzduirea SSD a 30 GB și oferă 15 domenii pentru găzduit. Viteza mare de încărcare este asigurată, iar tariful este de 5.99 euro. 

Contează pe WebTeam pentru business-ul tău!

Alt articol :

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next post Consecinţele pandemiei asupra serviciilor de transport câini Germania