Geci piele naturală – cum să le întreții?

Read Time:1 Minute, 45 Second

Indiferent dacă porți geci piele naturală negre, clasice sau colorate, cu siguranță ești de acord că este o piesă vestimentară esențială în garderoba ta. Dar, spre deosebire de alte tipuri de materiale, pielea naturală are nevoie de un tratament special de îngrijire și întreținere. Nu o poți pune în mașina de spălat sau să o înmoi în detergent pentru a scoate petele. Dacă dorești să o împrospătezi și să o faci să arate ca nouă de fiecare dată când o scoți din dulap pentru un nou sezon  de purtare atunci vei găsi următoarele sfaturi foarte utile.

Sfaturi de întreținere geci piele naturală

Cel mai frecvent, este posibil ca aceste geci piele naturală să fie expuse la ploaie. Cum nu poți controla vremea, cel mai bine este ca atunci când te prinde ploaia să lași apa să se usuce în mod natural. Nu folosi surse de căldură directă deoarece o pot deteriora. Dacă ți s-a pătat geaca cu cerneală sau sau pix, atunci poți să folosești niște alcool vechi simplu pentru a putea scăpa de aceste pete. Această soluție nu poate fi aplicată în cazul pielii ecologice deoarece o poate distruge. În cazul în care nu ești prea sigură de efectul pe care l-ar putea avea diverse soluții asupra unei geci piele naturală, cel mai bine este să o duci la o curățătorie profesională.

geci piele naturală

După câțiva ani, geaca ar putea necesita o curățare completă iar pentru a putea elimina mirosurile neplăcute și bacteriile, o metodă simplă este să o pui într-o pungă de plastic la congelator. Astfel, o vei putea pregăti pentru a o duce la o curățătorie. Cel mai bine se păstrează într-un mediu uscat și răcoros.

Descoperă cele mai frumoase geci piele naturală la Iris Boutique

Acum că știi cum ar trebui să îngrijești aceste geci piele naturală este mult mai simplu să decizi dacă să îți cumperi. Pentru inspirație, tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.iris-boutique.ro unde vei putea găsi zeci de modele care pot să fie integrate cu ușurință în diverse tipuri de ținute.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Auto SH Mureș – despre contractul de vânzare – cumpărare
Next post Fuste damă trei sferturi – când și cum le porți?