Leasing auto – condiții și acte necesare pentru obținere

Read Time:1 Minute, 33 Second

Pentru ca o persoană să poată achiziționa o mașină prin leasing auto trebuie să îndeplinească o serie de condiții și să aibă pregătit un set de acte. Accesarea unei astfel de finanțări poate să se dovedească a fi o soluție inspirată deoarece vei putea alege o mașină care să îți îndeplinească toate așteptările și dorințele cât mai exact.

Condiții și acte necesare pentru leasing auto

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a putea accesa un leasing auto depind de la o instituție financiară la alta. Există și câteva aspecte în comun precum să aibă venituri permanente obținute pe teritoriul țării noastre, să nu aibă restanțe la alte credite, să aibă un domiciliu permanent în țară și să aibă limita de vârstă impusă de instituția financiară. De asemenea, este necesar să se pregătească și un set de documente care pot fi diferite de la un finanțator la altul. Documentele necesare sunt actul de identitate, acordul de consultare ANAF, copii ale unor facturi de utilități, cerere de finanțare, adeverință de salariu dar și alte documente care vor fi necesare pentru a putea accesa finanțarea.

leasing auto

Procedurile de accesare sunt simple și vei putea să aplici chiar și online, astfel încât să poți obține un răspuns cât mai rapid. Accesând un leasing auto nu vei mai fi constrâns să faci compromisuri ci vei putea alege o mașină care să îți îndeplinească toate așteptările.

Descoperă la Auto Dan soluțiile optime pentru tine

Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea descoperi multe modele de mașini de calitate pe care le poți achiziționa și prin leasing auto. De asemenea, vei putea beneficia de suportul specialiștilor care te vor îndruma către cele mai optime alegeri în raport cu posibilitățile tale financiare. Astfel, vei putea să conduci mașina visurilor tale și să te orientezi către soluții mai apropiate cu dorințele și necesitățile tale.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ambulanță privată – cu ce echipamente sunt dotate?
Next post Azil Ilfov sau propria locuință? Cum este mai bine?