Mașină rulată automată – totul pentru confortul tău

Read Time:1 Minute, 37 Second

Dacă acum câțiva ani, cutiile automate erau considerate dotări de lux, și le vedeam doar pe mașini premium, astăzi din ce în ce mai mulți dealeri adoptă și o altfel de versiune de mașină rulată automată. Motivul pentru care din ce în ce tot mai mulți șoferi doresc o mașină cu cutie automată este faptul că doresc să o folosească mai mult în mediul urban. Nu numai că le dă un plus de confort, nemaifiind nevoiți să schimbe vitezele manual în trafic, dar va avea impact și asupra carburantului consumat care va fi mai mic.

Atunci când luăm decizia de a achiziționa o mașină rulată automată, vom tine cont și de economia de combustibil pe care o vom face.

Investiția într-o mașină rulată automată nu înseamnă doar o sumă de bani, cheltuielile pe care le vom face cu impozitul, mentenanță, consumul de combustibil, trebuie avute în vedere.

Mașină rulată automată

Mașină rulată automată – investiție sigură

Fie că alegi să cumperi o mașină nouă sau una rulată, suma pe care o vei investi nu este deloc neînsemnată. De aceea este important să te asiguri că achiziția ta este una eficientă și că mașina va funcționa în parametri normali, fără să aibă nevoie de reparații costisitoare.

Faptul ca achiziționăm mașini din motive raționale sau emoționale, nu mai este un secret. Unii dintre șoferi au o pasiune pentru un anumit brand, model, caroserie, culoare. Pentru a fi sigur că nu vei vizita service-ul prea des, trebuie să ții cont atunci când analizezi mașina rulată automată de fiabilitatea motorului.

Fiabilitatea motorului înseamnă capacitatea acestuia de a rula fără defecțiuni în anumite condiții de uzură. Producătorul asigură fiabilitatea prin procesul de fabricație și calitatea pieselor folosite, iar șoferii au obligația de a întreține corect mașina, pentru că ea sa funcționeze mult timp fără a fi nevoie de reparații costisitoare.

Auto Dan SRL, parc auto autorizat, comercializează toate tipurile de mașini și vă invită, pentru a vă alege autoturismul potrivit.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Mașini second hand – partenerul tău de încredere
Next post Leasing BMW – Experimentează luxul într-o nouă perspectivă