Mașini din Germania – ce faci după ce ai ajuns în România?

Read Time:1 Minute, 43 Second

După ce ai achiziționat mașini din Germania este necesar să îndeplinești o serie de formalități pentru a putea rula cu aceasta pe autostrăzile din țara noastră. Deși poate că ai ales să apelezi la o firmă specializată care să te ajute să îndeplinești toate formalitățile necesare însă, este bine să fii cât mai bine informat de la bun început.

Ce faci după ce cumperi mașini din Germania?

Pentru a putea circula în țara noastră cu mașini din Germania trebuie să obții numere de înmatriculare temporare care se poate obține după ce ai făcut inspecția tehnică. Pentru a le obține, poți apela chiar la dealerul de la care ai achiziționat autovehiculul sau să faci demersurile pe cont propriu la unul din birourile de înmatriculare din zonă. Aceste plăcuțe de înmatriculare temporare au o valabilitate de 30 de zile. De asemenea, pentru a putea obține aceste numere temporare trebuie să te asiguri că primești de la vânzătorul autovehiculului talonul, cartea de identitate a mașinii și actul de vânzare – cumpărare.

mașini din Germania

Ultima etapă a achiziționării unei mașini din Germania este să o înmatriculezi în România, urmând pașii aferenți: mergi la Registrul Auto Român ca să obții cartea de identitate, certificatul de autenticitate și ITP-ul, obține de la ANAF certificatul de atestare fiscală, înscrie mașina la primărie și plătește impozitul, încheie o poliță de asigurare RCA, achită taxele de eliberare a certificatului de înmatriculare și depune toate actele la Poliție.

Descoperă soluțiile cele mai optime pentru a achiziționa

Dacă ești convins că este cea mai bună soluție să îți cumperi mașini din Germania și ai nevoie de ajutor pentru a putea îndeplini toate formalitățile necesare, atunci apelează cu încredere la serviciile oferite de Auto – Dan. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi toate informațiile necesare despre serviciile oferite dar și o platformă foarte utilă cu ajutorul căreia vei putea să găsești autovehicule aflate într-o stare tehnică foarte bună. De asemenea, vei putea să accesezi și o finanțare pentru a putea să te bucuri de o mașină exact așa cum ți-ai dorit întotdeauna.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Blănuri naturale femei – de ce să nu cumperi ieftin?
Next post Ambulanță privată – cu ce echipamente sunt dotate?