Mașini rulate – înainte de toate informare și apoi achiziționare

Read Time:1 Minute, 36 Second

Achiziționarea unei mașini rulate este o activitate dificilă, care îți poate da destule bătăi de cap. Nu este ușor să faci asta, dar cu cât ești mai bine informat, cu atât vei acționa în cunoștință de cauză. Este bine de știut avantajele și dezavantajele atunci când cumperi o mașină rulată de la un dealer auto.

Partea cea mai importantă a procesului de achiziție a unei mașini rulate este negocierea prețului. Dealerul auto vinde mai scump, iar procentul adaugat în plus la prețul de bază diferă de la un dealer la altul. De exemplu, un model de mașină de care ești interesat, poate fi cu 10-20 de procente mai mare. Negocierea este destul de limitată, acesta bazându-se pe diferite aspecte cum ar fi garanție și revizie înainte de vânzare.

Mașinile sunt verificate și cu acte legale la zi, și nu pun nici un fel de problemă în cazul necesității unei verificări la o autoritate de stat. Mai mult, masina are un istoric de service și o revizie făcută anterior semnării contractului de cumpărare. Toate acestea, sunt documente asumate de dealer.

Mașini rulate

Masini rulate – garanție cu dealeri autorizați

Dealerii auto îți oferă o garanție a mașinii rulate pe care o cumperi între 6 și 12 luni de regulă, iar costurile legate de problemele tehnice în această perioadă sunt acoperite de el.

Un alt aspect important de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină rulată este legat de istoricul ei. Dealerul auto îți oferă un istoric complet, cu toate intervențiile tehnice și cu afișarea unui număr real de kilometri, care se menționează în contract. În acest fel, ai o siguranță mai mare pentru că mașina este verificată, și informațiile sunt reale, existând din partea dealerului un rol de asumare.

Cunoscând acum toate aceste informații, te invităm în parcul nostru, la Auto Dan SRL, să îți alegi mașina care te reprezintă. Îți oferim sprijin și toate informațiile de care ai nevoie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Prosoape engros intr-o varietate de culori si modele
Next post Rame pentru ochelari- cum să ne alegem ramele potrivite pentru ochelarii de vedere