Rame pentru ochelari- cum să ne alegem ramele potrivite pentru ochelarii de vedere

Read Time:1 Minute, 52 Second

Am fost la un consult oftalmologic și ți s-au prescris ochelari de vedere. După ce ți ai ales împreună cu medicul oftalmolog tipuri de lentile potrivite urmează partea complicată cum alegem rame pentru ochelari. Dacă ești purtător de ochelari și ai mai schimbat alte rame sigur ai ai optat pentru tipul de rame pe care le ai mai avut. Te ai întrebat vreodată cum să îți alegi rame pentru ochelari?

Cum să îmi aleg rama potrivită

Specialiștii au găsit câteva criterii după care se pot alege ramele pentru ochelari astfel încât să arate bine pe fața purtătorului. Primul criteriu este contrastul. Dacă purtătorul are față rotundă automat nu se vor alege ochelarii rotunzi, ci mai degrabă vei lupta pentru niște ochelari angulari.

Un al doilea aspect în ceea ce privește alegerea de rame pentru ochelari este proporția. Și aici ne referim la mărimea ochelarilor și la mărimea feței celui care îi port. Dacă purtătorul are o față mică automat nu se vor alege niște rame mari.

rame

Al treilea și nu cel din urmă aspect după care să ne ghidăm când ne alegem rama pentru ochelari este forma feței. La fel cum am spus și mai devreme forma ramelor trebuie să fie neapărat în contrast cu fața celui care îi poartă.

La fel ca și în cazul exemplului anterior vom spune că pentru o față ovală este indicată alegerea unei rame care să contrasteze cu forma acesteia.

Așa cum se spune ochelarilor îți spun în evidență ochii iar când ne referim la culoarea lor acestea trebuie să fie un contrast cu culoarea tenului tău sau a ochilor. O ramă pentru ochelari neagră îți va pune în evidență culoarea ochilor

Fie că îți alegi o ramă după criteriile specialiștilor sau o alegi pe cea mai ieftină contează să se potrivească  cu gusturile tale. O vorbă spune că gusturile nu se discută și că moda ți-o faci singur. Așa că poți arunca o privire pe www.avisia.ro unde găsești rame pentru ochelari de vedere sau de soare pe placul tău și după și după gustul tău. De regulă dacă nu ai idee despre toate acestea cei de la optica medicală sunt amabil de fiecare dată să te ajute în alegerea ramelor perfecte pentru tine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Azərbaycan Oyunçuları Üçün Bukmeyker Icmal
Next post Vulkan Vegas Bonus Computer Code 2024: Alle Vulkanvegas Promo Codes And Aktionscode Bestandskunde