repatriere decedați

Repatriere decedați și transport funerar internațional

Read Time:1 Minute, 47 Second

Procedura pentru repatriere decedați este destul de dificilă, dar noi te asigurăm că îți oferim întregul suport de care ai nevoie, atât fizic, cât și moral, astfel încât să treci cu bine peste acest moment dificil. Serviciile pe care ți le punem la dispoziție îndeplinesc toate legile și etapele necesare pentru repatrierea cetățenilor români, astfel încât suferința ta să fie mai ușor de suportat, iar trupul neînsuflețit să fie adus acasă.

Echipa noastră îți este alături prin consiliere gratuită și suntem la un telefon distanță de tine oricând ai nevoie de ajutor, prin serviciul nostru de informații-clienții disponibil NON-STOP.

Profesionalism și încredere pentru repatriere decedați

Firma noastră este autorizată pentru asigurarea unor servicii funerare complete, inclusiv pentru repatrierea cetățenilor români decedați în tări ale Uniunii Europene și nu numai, cât și pentru transportul funerar la nivel internațional al acestora. Serviciile noastre de repatriere decedați sunt disponibile în țări precum: Italia, Franța, Germania, Spania, Elveția, Anglia, Irlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Ungaria, Austria, Suedia, Norvegia, Danemarca.

Alt articol de blog : Beneficiile consumării de torturi fără zahăr pentru sănătate

repatriere decedați

Dispunem de mașini funerare echipate corespunzător pentru asigurarea serviciilor de transport funerar și repatriere decedați în condiții de maximă siguranță și igienă. Pe durata întregului transport funerar asigurăm serviciile obligatorii de tanatopraxie și conservare a corpului, astfel încât trupul neînsuflețit să fie pastrat în condiții optime în sicriu, iar odată ajuns acasă, familia și prietenii să își poată lua rămas.

Întreaga procedură de repatriere este tratată cu profesionalism și suntem responsabili atât de întocmirea autorizațiilor și documentelor necesare repatrierii cetățeanului român decedat, cât și pentru asigurarea și eliberarea pașaportului mortuar necesar transportului funerar internațional:

  • Pregătirea documentelor și autorizațiilor pentru repatriere decedați;
  • Furnizăm  servicii complete de conservare, îmbălsămare certificată și tanatopraxie a corpului;
  • Ne ocupăm atât de întocmirea, cât și de obținerea documentelor necesare Pașaportului Mortuar și a documentelor Consulare;
  • Asigurăm transportul funerar prin echiparea mașinilor funerare cu sicriuri speciale pentru repatriere decedați;
  • Întocmim și obținem documentele vamale pentru transportul funerar internațional;
  • Transportăm trupul neînsuflețit, în sicriuri omologate, din țara în care realizăm repatrierea cetățenilor români decedați.

Următorul articol de blog : Consecinţele pandemiei asupra serviciilor de transport câini Germania

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Consecinţele pandemiei asupra serviciilor de transport câini Germania
dezinsecţie Next post Dezinsecţie, un mod eficient de a scăpa de dăunători