Servicii funerare REQUIEM – promptitudine și profesionalism

Read Time:1 Minute, 32 Second

Cu sau fără pandemie, oamenii mor și avem nevoie de firme serioase care să ofere servicii funerare complete, pe umerii cărora să lăsăm o parte din grijile noastre. Decesul cuiva drag este în primul rând o mare durere sufletească, la care se adaugă cheltuieli financiare și o serie de activități cu caracter medical, juridic și religios. Toate acestea ne pot copleși, avem nevoie atât de sprijinul psihologic al apropiaților cât și de oameni mai puțin implicați emoțional care să se ocupe, în timp util și atenți la fiecare detaliu, de toate cele necesare atunci când cineva părăsește această lume.

Ce servicii funerare vă oferă echipa REQUIEM?

Compania vă oferă consiliere gratuită, repatrierea și transportul decedatului dacă este cazul, vă ajută la obținerea certificatului de deces, vă pune la dispoziție o gamă largă de sicrie, accesorii și coroane, se ocupă de persoana decedată de la toaletare până la înmormântarea acesteia inclusiv ritualul religios și întocmește dosarul cu acte pentru obținerea ajutorului de deces. Firma de servicii funerare REQUIEM dispune de un restaurant propriu unde rudele îndurerate pot organiza mese comemorative sau catering atât imediat după înmormântare cât și la anumite intervale de timp după eveniment, conform obiceiurilor.

servicii funerare

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania REQUIEM cu sediul în orașul Cluj-Napoca se bucura de încrederea și de recomandarea clienților, fiind cunoscută la nivel european. Valorile noastre de bază sunt promptitudinea, seriozitatea, devotamentul, demnitatea și calitatea serviciilor. Echipa noastră vă ajută să treceți mai ușor peste acest moment dureros, pentru că viața trebuie să continue. Scriitorul american Langston Hughes spunea că: “Viața e pentru cei vii. Moartea pentru cei morți. Să lăsăm viața să fie ca muzica. Si moartea o nota necântată.”

Ne puteți contacta la adresa de mail afișată pe site-ul nostru dar avem și un număr de telefon pentru clienți, disponibil NON-STOP.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fose septice – care este cel mai bun loc în care să le instalezi?
Next post Haine de blană la reducere – Iris-boutique.ro